Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівський район » РАДИЛИСЬ ОСВІТЯНИ



РАДИЛИСЬ ОСВІТЯНИ

РАДИЛИСЬ ОСВІТЯНИ


27 серпня 2009 року відбулась районна серпнева конференція педагогічних працівників , в якій взяли участь 265 делегатів від усіх 104 навчальних закладів району . З доповіддю « Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти району в 2008/2009 навчальному році та завдання на 2009/2010 навчальний рік» виступив начальник відділу освіти Володимир Іванович Снігур. З вітальним словом до присутніх звернулися заступник голови Красилівської райдержадміністрації Надія Володимирівна Ковальчук, радник голови районної ради Василь Степанович Кравчук, заступник міського голови Ніла Василівна Островська, начальник управління агропромислового розвитку району Анатолій Степанович Файдевич.

Від учасників конференції право покласти квіти на площі Слави та до пам'ятника Т.Г.Шевченку було надано кращим педагогам району, які стали переможцями районного конкурсу на кращу сільську школу: Томчуку Ю.Т.(Кульчинківська ЗОШ), Рудюк О.В. (Кременчуківська ЗОШ), Борбюк Т.Д. (Лагодинецька ЗОШ), Микитюку В.В. (Печеська ЗОШ), Афадєєвій Н.О.(Сл.-Красилівська ЗОШ), Лісовик Н.П. (Щиборівська ЗОШ).

Зворушливим і яскравим був виступ учнів-вихованців Красилівського районного будинку творчості дітей та юнацтва , які щиро і сердечно вітали своїх учителів. Учасники конференції урочисто прийняли у свою педагогічну родину 17 молодих спеціалістів, які навчались у вузах за цільовими направленнями і прибули в район для здійснення педагогічної діяльності в сільських школах. Зі словом-відповіддю перед учасниками конференції виступила Альона Володимирівна Висоцька, випускниця Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, учитель початкових класів та німецької мови Митинецької ЗОШ.
З напутнім словом перед молодими педагогами виступила учитель-методист Волицької ЗОШ, лауреат обласного конкурсу, «Жінка року - 2009» у номінації «Кращий педагог» Марія Тимофіївна Поліщук.

В обговоренні доповіді взяли участь Хабалюк Я.Ф., директор Красилівської ЗОШ №3 , Кузнєцова Г.Є., директор Антонінського НВО «Освітній округ» , Ткач В.Д., методист РМК , Федорчук В.І, директор Чепелівської ЗОШ , Левчук І.М., директор Волицької ЗОШ , Макарець І.І., директор Красилівського НВК , Кондратюк Л.Ф., голова районної профспілкової організації працівників освіти і науки , Ковтун І.В., методист Красилівського будинку творчості дітей та юнацтва , Мельничук А.Ю., голова громадської організації «Веришна» с.Михайлівці , Буймістер Л.В., завлабораторії сільської школи Хмельницького ОІП-ПО.

На завершення конференції начальник відділу освіти Снігур В.І. вручив значки «Відмінник освіти України» Абельчук З.С., завідувачці РМК, Бакалюку В.І., директору Митинецької ЗОШ, Панасюку О.О., колишньому директору Федорівської ЗОШ, а також були вручені Грамоти і Подяки, цінні подарунки, грошові премії від відділу освіти та районної профспілкової організації керівникам та педагогічним колективам дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів за належну підготовку до нового навчального року та високі досягнення у різноманітних конкурсах у минулому навчальному році.

Г.САВЧЕНКО, заступник начальника відділу освіти РДА.
"РАДИЛИСЬ ОСВІТЯНИ"
Красилівський вісник, №70-71 (4 вересня 2009)

Теги район



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 623
Спонсорська реклама
Об'єнання місл та селищ - красилівський район , райцент - (рос.) г.Красилов

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: