Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівський район » Схід жителів села Воскодавинці



Схід жителів села Воскодавинці

5 квітня поточного року відбувся схід жителів Воскодавинської сільської ради, який організовано пройшов у залі сільського Будинку культури, який вимагає капітального ремонту.
Із звітом про роботу виконкому сільської ради виступив сільський голова Віктор Наральник.

Після звіту сільського голови розпочалася жвава і зацікавлена розмова з жителями, в ході якої по черзі виступали голова районної ради Василь Ходак та голова райдержадміністрації Петро Арсенюк.

А запитань було чимало: чому орендатор землі розбив центральну дорогу потужною технікою, а от з ремонтом не спішить, хто відремонтує вуличні дороги, СБК; коли працюватиме Красилівський кар’єр; хто дбатиме за заклади культури, освіти, медицини, за харчування дітей у школі; чому не ведеться боротьба з бродячими собаками; де поділась стара техніка; чому не регулюються ціни на молоко; хто почистить громадський туалет; хто наведе благоустрій на цвинтарі та багато інших.

Керівники району привернули увагу сільчан до того, що проблеми соціально-культурної сфери мають спільно вирішувати сільський голова і директор ДСП «Агропартнер». На орендованій землі він вирощує сільськогосподарську продукцію, отримує прибутки і повинен сприяти вирішенню проблем села, але стукати у його двері повинен першим сільський голова. Також було наголошено, що хоч виборці й обрали сільським головою Віктора Наральника, та треба більше проявляти власну ініціативу і активніше втручатися у розв’язання нагальних проблем громади.

Схід жителів села Воскодавинці


Схід жителів села Воскодавинці


фото та текст: krasylivrada.km.ua



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 439
Спонсорська реклама
Об'єнання місл та селищ - красилівський район , райцент - (рос.) г.Красилов

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: