Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Відбулась двадцять восьма сесія районної ради

Відбулась двадцять восьма сесія районної ради



Повідомляємо, що 24 вересня 2010 року в м. Красилові відбулась двадцять восьма сесія районної ради. Депутати розглянули і прийняли рішення з питань:
- Про хід виконання рішення восьмої сесії районної ради від 20.06.2007 року №6 «Про районну програму впровадження профільного навчання учнів 11-12 класів на 2007-2010 роки».
- Про хід виконання рішення двадцять першої сесії районної ради від 06.08.2009 року №4 «Про програму відпочинку та оздоровлення дітей Красилівського району на період до 2013 року».
- Про внесення доповнень до рішення двадцять четвертої сесії районної ради від 26 березня 2010 року №12 «Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів підприємницької діяльності – фізичних осіб у Красилівському районі з 01 липня 2010 року».
- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для обслуговування будівлі матеріального складу, яка надана в оренду для ПМП «Еліка» на території Щиборівської сільської ради.
- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення фермерського господарства, які надані в оренду ФГ «Зірниця» на території Кульчинівської сільської ради.
- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для обслуговування млина, яка надана в оренду для ФОП Лозінського В.Л. на території Кременчуківської сільської ради.
- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка надана в оренду ДП «Аграрій» СТОВ «Волиця» на території Криворудської сільської ради.
- Про затвердження розпорядження голови районної ради від 05.08.2010 року №81-р «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, наданої в оренду Вовку М.В. для сінокосіння».
- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для сінокосіння і випасання худоби, які надані в оренду для Ліщинського М.М. на території Веселівської сільської ради.
- Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, які передані у власність громадянам (працівникам соціальної сфери) на території Воскодавинської сільської ради.
- Про затвердження розпорядження голови районної ради від 05.08.2010 року №78-р «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, наданих в оренду ДСП «Агропартнер» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва».
- Звіт про виконання районного бюджету за І квартал та І півріччя 2010 року.
- Про внесення змін до районного бюджету на 2010 рік.
- Про внесення змін та доповнень до рішення двадцять четвертої сесії районної ради від 26.03.2010 року №19 «Про Красилівський територіальний центр соціального обслуговування».
- Про затвердження змін до Статуту Красилівської центральної районної лікарні.
- Про затвердження розпорядження голови районної ради від 02.09.2010 року №89-р «Про безкоштовну передачу райдержадміністрації у тимчасове користування на умовах позички комп’ютерної техніки».
- Про затвердження розпорядження голови районної ради від 23.07.2010 року №73 «Про переукладання контракту з директором комунального підприємства «Красилівський телерадіоцентр».
- Про виконання плану роботи районної ради за І півріччя 2010 року та затвердження плану роботи районної ради на ІІ півріччя 2010 року.
- Про зняття з контролю рішень сесій районної ради.
- Про перейменування Красилівської районної територіальної виборчої комісії Хмельницької області.

krasylivrada.km.ua
Заступник голови ради
Л. Якушева



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 116
Спонсорська реклама
загрузка...
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: