Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Новини Хмельниччини » Мешканці Хмельницького кажуть, що через антен мобільного зв'язку, живуть, як у мікрохвильовці



Мешканці Хмельницького кажуть, що через антен мобільного зв'язку, живуть, як у мікрохвильовці

Ми вже так звикли до мобільних телефонів, що просто не уявляємо без них свого життя. Адже з допомогою цього відмінного винаходу можна знайти людину, де б він не був. Але багато людей зовсім не радіють сусідству з антенами мобільних операторів. Від близькості випромінюючих предметів люди починають хворіти і погано себе почувати. Особливо, коли в одному районі 24 антени.



Жителі одного з районів Хмельницького стверджують, що живуть, наче в мікрохвильовій печі. На трубі місцевої котельні стоять 24 антени мобільних операторів. Ще вісім років тому тут поставили першу пару.

- У нас тут найбільш густонаселений мікрорайон, і найбільше антен. Крім того, стоять ще чотири підсилювача. Один дає тридцять мікроват на сантиметр квадратний. А їх чотири! - Обурюється Борис Попович, який мешкає поруч.

Люди кажуть, що всі ці пристрої видають звук. Днем його ледь чутно, а от ночами гуде так, що спати просто неможливо. Але найбільше страждають діти. Вчителі кажуть, що у їхніх вихованців почала часто хворіти голова і йде носом кров. Директор однієї зі шкіл навіть звернувся до Міністерства охорони здоров'я. Правда, відповіді звідти приходять розпливчасті та неоднозначні. Обласна санепідстанція місяць тому робила заміри випромінювання. Кажуть - все в нормі. Але ніхто не знає, працювали чи тоді антени на повну потужність. Не в камеру фахівці говорять, що виміри не завжди бувають правильними. Крім того, доктори і самі обурені такою кількістю антен, але вдіяти нічого не можуть - в операторів є дозвіл з центральної санепідстанції.

Коли антени встановлювали, думкою людей, традиційно, ніхто не цікавився. Оператори відразу ж підписали договір з комунальною компанією. Ціна питання - 130 тисяч гривень на рік. Місцева влада не захотіли коментувати це питання. Але як тільки «Надзвичайні новини» зацікавилися цією темою, в «Хмельніцкійтеплокомуненерго» сказали, що договір з операторами закінчується в кінці цього року. Місцева влада заборонили його продовжувати. Можливо, що це тільки тимчасове рішення, адже до кінця року ще далеко.

Представник одного з мобільних операторів не проти зменшити кількість антен. Але, каже, це рішення повинні підтримати й інші компанії. У місцевій прокуратурі людям рекомендують писати заяви не представникам операторів, а до правоохоронних органів або до суду. Люди дали антен місяць - а потім пообіцяли перетворити їх на металобрухт.

Мешканці Хмельницького кажуть, що через антен мобільного зв'язку, живуть, як у мікрохвильовці





Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 553
Спонсорська реклама
Самі свіжі та цікаві Новини Хмельниччини : огляд, анонс та аналіз подій

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: