Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівські обговорення » Хмельницька студентка атакувала Шуфрича грудьми



Хмельницька студентка атакувала Шуфрича грудьми



Українська феміністка влаштувала скандал в прямому ефірі ток-шоу «Шустер LIVE».

Пізно ввечері в п'ятницю імениті гості телеведучого Савіка Шустера, потопаючи у респектабельних шкіряних кріслах кольору слонової кістки, вели, як завжди, гострі політичні дискусії. Благо, тим для них у країні - з надлишком. Так само як і кандидатів на пост президента України. Деякі з вісімнадцяти претендентів - екс-міністр оборони Анатолій Гриценко, лідер націоналістичного об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок та Інна Богословська, екс-соратник Януковича - завели суперечку і плюси і мінуси радянської системи освіти. Мовляв, нинішня молодь має право ображатися на «батьків» - краще, що було в школах і вузах, у неї відібрали. Ну а що натомість?

У цей момент за рядами крісел почулася метушня і приглушені ахи-охи когось з редакторів програми, на кшталт: "Сюди не можна!" І в студію буквально увірвалася довгонога блондинка - в українському вінку і в рожевій майці-безрукавці, вельми символічно прикривала оголені груди ... секундне замішання Шустера: "Хто ви? Як це розуміти?" - Втім, могли заздалегідь закласти в сценарій. Зате округляється від жаху очі політиків зіграти було неможливо ... Своєю жертвою дівчина обрала Нестора Шуфрича, одного з речників фракції регіоналів у Раді. Можливо, тому, що Нестор Іванович відомий ще й як завсідник світських тусовок в нічних клубах? Подібно фурії, вона метнулась впритул до Шуфрича, який втратив дар мови, і почала кричати:

- Ви брехуни! Ви нас обманули! Україна не бордель!

По ходу мізансцени дівчина рвала якусь офіційний папір, обсипаючи її клаптиками принишклого депутата. З монологу слід було: Рада досі не прийняла закон, що передбачає покарання для тих, хто користується послугами повій. Тому міліція, коли проводить рейди по «злачних місцях», затримує тільки дівчат легкої поведінки. А тих, хто купує «живий товар», залишаються безкарними.

Тим часом провідний коментував для глядачів:

- Це представниця руху FEMEN. Їх неможливо зупинити ...

Открічав належне, феміністка без проблем покинула студію.

Недарма «Комсомолка», розповідаючи про FEMEN ( «Дівочі ігри на свіжому повітрі», «КП» від 20 жовтня 2009 р.) назвала Сашу Шевченка, студентку-заочницю економічного факультету з Хмельницького, особою організації. Штурм студії здійснила саме вона!

Втім, крім миловидних осіб дівчата у своїй боротьбі за права раз у раз пред'являють грудях та інші частини тіл. Навіть епідемія свинячого грипу, точніше - неготовність до неї української влади, викликала у FEMEN традиційну реакцію оголення. Дефіцитні марлеві маски перетворилися на подібності ліфчиків і трусиків.

Коли дівчата на холоді розкрили пальто і плащі, Хрещатик ахнув ... Сміх сміхом, але на тлі політиків, яким більше нема чого показати народу, FEMEN може скоро і в Раду прорватися!

Джерело тексту: proskurov.info
Теги україна , хмельниччина , жінка



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 1 Переглядів 818
Спонсорська реклама
Обговорення та розповіді жителів Красилова та його гостей : новини, факти, розповіді та особисті думки відвідувачів
#1 написав: AkYLA (9 грудня 2009 20:16)
Фото

Журналісти
Коментарів: 1135
Публікацій: 206
  smile оце прикол,девка умніца 


--------------------------

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: