Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилівський район » Внесок Красилівської МДПІ



Внесок Красилівської МДПІ

Про участь податківців у соціально-економічному та культурному розвитку Красилівського району розповів начальник Красилівської МДПІ Олексій Шишин.

Він відзначив, що за січень-червень надходження податку на прибуток виконано на 113,6 %, по податку з доходів фізичних осіб – на 97,2 %, по платі за землю – на 129,7 %, по фіксованому сільськогосподарському податку – на 104,5 %, по єдиному податку – на 101,7 %, по податку на додану вартість – на 117,6 %.
„Особлива увага приділяється посиленню контролю за діяльністю платників, що декларують збитки, відсутність об’єкту оподаткування або зменшили сплату податку на прибуток, а також підприємств, які при значних валових доходах несуть мінімальне податкове навантаження, - доповів Олексій Сергійович. – З метою виявлення невикористаних резервів щодо надходження до державного бюджету проводяться камеральні перевірки поданої звітності СГД-юридичних осіб, за результатами проведених перевірок донараховано 27,25 тисячі гривень податку на прибуток. 18 керівників підприємств-мінімізаторів заслухано на засіданні постійно діючої комісії по роботі із збитковими та малоприбутковими підприємствами.”

Актуальним на сьогоднішній день залишається питання виплати заробітної плати, ліквідація заборгованості працюючим. Станом на 1 липня 2009 року борги по зарплаті складали 491,9 тисячі гривень. Частину з них, наприклад 66,8 тисячі заборгованості по підприємству-банкруту СК “Нива”, на сьогоднішній день борг ліквідовано.
О. Романюк

Джерело: www.proskurov.info
Теги красилів , район



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 725
Спонсорська реклама
Об'єнання місл та селищ - красилівський район , райцент - (рос.) г.Красилов

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: