Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Шлях до успіху



Шлях до успіху

В житті кожного є момент, коли необхідно прийняти для себе одне з найважливіших рішень-вибрати справу до душі, за покликанням, тобто професію.

У світі на даний час існує багато тисяч різноманітних професій. Як зорієнтуватися в цьому безмежному морі професій, вибрати серед них ту, яка допомогла б успішно розпочати самостійну трудову діяльність ? Адже від того, наскільки правильно зроблено вибір професії, залежить суспільна цінність людини, її місце серед людей, задоволеність професійною діяльністю, фізичне і психологічне здоров'я і, накінець, радість і щастя.

Одним з видів соціальних послуг державної служби зайнятості зорієнтовані на забезпечення ефективної зайнятості населення, підвищення конкурентноспроможності особистості на ринку праці, запобігання безробіттю, розвитку підприємства, є професійна підготовка, перепідготовка або підвищення кваліфікації безробітних. Служба зайнятості здійснює фахову підготовку та підвищення кваліфікації громадян за 220 професіями та спеціальностями. Професійне навчання здійснюється переважно на базі професійно-технічних навчальних закладів Хмельницької області. Також пропонується навчання в Кримському та Рівненському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов'язкового державного страхування України на випадок безробіття. Здійснюється оплата за проживання в гуртожитку.

Завдяки професійному навчанню безробітні мають змогу підвищувати свою конкурентоспроможність, а служба зайнятості оперативно реагувати на потребу роботодавців у заміщенні вакантних робочих місць. Працевлаштування безробітних - кінцева мета, якій підпорядковані всі складові системи професійного навчання.

Завдання служби зайнятості - допомогти безробітному і роботодавцю знайти один одного. Кожний роботодавець хоче отримати спеціалістів, які мають необхідні навики до роботи, зацікавлений брати до себе людей, на яких можна покластися, які швидко адаптюються в колективі.

Протягом 2009 року послугами з професійного навчання за сприянням служби зайнятості скористалося 332 особи . Працевлаштувалися після закінчення навчання 304 особи.

Сподіваємось,ця інформація стане одним із орієнтирів, що вкаже вам напрямки в пошуках свого покликання.

Красилівський Районний Центр зайнятості

Ждерело: Красилівська комерційна №2 (27)
Теги красилів , люди , робота



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 890
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: