Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » Кількість хворих на грип в Україні перевищила мільйон



Кількість хворих на грип в Україні перевищила мільйон

Кількість хворих на грип в Україні перевищила мільйон Кількість померлих від наслідків епідемії грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій в Україні зросла до 174 людей, а кількість хворих вже перевищила мільйон людей.


За даними Міністерства охорони здоров’я, найбільша кількість померлих від грипу та ГРВІ - у Львівській та в Івано-Франківській областях (74 і 25 людей відповідно).

З початку епідемії в країні на грип та ГРВІ захворіли 1 мільйон 31 тисяча 597 людей, зокрема за останню добу 62 тисячі 350 людей.

Госпіталізовано з початку епідемії 52 тисячі 742 людини, за останню добу - 3 тисячі 887 людей, з яких в реанімації знаходяться 334 людини.

Як відомо, за прогнозом урядових експертів, протягом 2009-2010 років в Україні очікується три хвилі епідемії свинячого грипу A/H1N1, яким можуть захворіти 60% всіх українців.

Наразі епідеміологічний поріг перевищений у 13 регіонах і місті Київ.

Наблизилися до епідпорогу Дніпропетровська, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська, Черкаська області, АР Крим і місто Севастополь.

Теги україна , здоровя


Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 558
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: