Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Читальна зала » Україна: минуле та сучасність » За розпиття пива на вулиці вже почали садити



За розпиття пива на вулиці вже почали садити


Вперше в Україні за розпивання пива в парку міста Торез (Донецька область) юнака заарештували і посадили на 10 діб в ізолятор.

«Такого злісного порушника ще не було. У перший раз хлопець був попереджений, вдруге - оштрафований, а от у третій суд виніс рішення покарати за адміністративне порушення арештом на 10 діб (максимальний термін - 15 діб). Нашим патрульним хлопець заявляв: «Хочу і буду пити пиво». Тепер, напевно, змінить свою поведінку », - говорить співробітник Торезької міліції Оксана Дем'яненко.

Видання з'ясувало, що першопрохідцем став 21-річний житель Тореза Руслан Заболоцький. За словами його батьків, у неділю він як раз вийшов на свободу і відразу вирушив з друзями на пляж. «Краще б штраф якийсь виписали, - говорить батько Руслана Валерій Іванович. - До сина дійсно тричі висували претензії за це пиво, хоча серед трьох випадків був і такий, коли він відкрив товаришеві пляшку. Тоді склали протокол, а цього разу був суд, дружина прийшла додому в сльозах. А він у нас нормальний хлопець ... »

За словами мами Руслана Людмили, міліція так жорстко вчинила з її сином тому, що раніше у хлопця були й інші проблеми з міліцією, зокрема він сходив по потребі в недозволеному місці. «Я вважаю, що за таке карати слід громадськими роботами. Тепер, звичайно, син буде пити пиво тільки в кафе », - каже Людмила Заболоцька. Сусіди Заболоцький теж на боці Руслана: «Ну випив - хіба це злочин ?!...», - обурено заявили вони.

У МВС повідомили, що з лютого, коли закон вступив в силу, в країні оштрафовано більше 30 тисяч любителів попити пива у громадських місцях (штраф - 17-85 грн.). «Суд може заарештувати тільки злісного порушника. Цей випадок буде уроком для всіх », - вважає начальник прес-служби київської міліції Володимир Поліщук.

Джерело: proUA.com



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 493
Спонсорська реклама
Читайте унраїнські новини на нашому порталі

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: