Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Про Красилів » Красилів соціальний » Збори громадян України з метою ініціювання проведення всеукраїнського референдуму



Питання на референдум: Чи підтримуєте Ви заборону купівлі-продажу земель сільськогосподарського призначення і, пов'язані у зв'язку з цим, внесення відповідних змін до Земельного кодексу України?
Так, звісно
Ні

Всього проголосувало: 18
 

Збори громадян України з метою ініціювання проведення всеукраїнського референдуму

21 травня 2011 року у м.Красилів у приміщенні Красилівського міського будинку культури було проведено збори громадян України з метою ініціювання проведення всеукраїнського референдуму, формулювання питань, які пропонується винести на референдум та обрання ініціативної групи всеукраїнського референдуму.

На початок зібрання кількість зареєстрованих становила 203 особи, серед присутніх були: міський голова Н.Островська та заступник голови Красилівської районної ради Л.Якушева.


Порядок денний зборів містив 4 питання, а саме:
1. Про визначення доцільності проведення всеукраїнського референдуму щодо заборони купівлі-продажу землі.
2. Про формування та затвердження питання, яке пропонується винести на всеукраїнський референдум.
3. Про обрання ініціативної групи не менеше ніж в кількості 20 осіб, якій доручити збирання підписів громадян, які мають право на участь у референдумі.
4. Звернутися із заявою до Голови Красилівської районної ради Хмельницької області з метою реєстрації ініціативної групи.

При рогляді першого питання виступали: Адамський В.Р. та Вишнівська Н.М (заступник голови Красилівської районної організації "Всеукраїнське об'єднання "Свобода"), яка проінформувала присутніх про позицію "Свободи" з даного питання, його підтримку, а також запропонувала винести на референдум проект Закону України «Про землю».


Питання для винесення на референдум - "Чи підтримуєте Ви заборону купівлі-продажу земель сільськогосподарського призначення і, пов'язані у зв'язку з цим, внесення відповідних змін до Земельного кодексу України?"










Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 256
Спонсорська реклама
Населення Красилова запорука щасливого життя соціуму Красилова - жителів та гостей міста Красилів

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: