Вхід на сайт

Привіт, шановний відвідувач нашого сайту!
Введіть ваші дані. Якщо потрібно, можна відновити пароль

Ввійти на сайт Реєстрація на сайті
Красилів the best » Що за день? » 10 лютого - День преподобного Єфрема Сиріна



10 лютого - День преподобного Єфрема Сиріна

Що за день? 10 лютого 2009
10 лютого - День преподобного Єфрема Сиріна Святий Єфрем був родом з Месопотамії з міста Нізібіі. Він народився в царювання Костянтина Великого від християнських батьків і дожив до царювання Феодосія Великого.

Ще в юних роках святий Єфрем відрікся від світу і пішов у пустелю, де став іноків. Він отримав від Бога дар мудрості, з уст його минає благодать, подібно сладкой річці напаявшая умиление душі всіх, хто слухав його повчання. Це було предзнаменовано йому в самому ранньому віці.

Коли він був ще дитиною, батьки його бачили про нього наступний сон: виноградна лоза зійшла мовою хлопчика і, що виросли, і наповнила гілками та грона всю Піднебесної. Птахи небесні збиралися і їли ягоди винограду, і скільки вони з'їдали, настільки ж кількість винограду збільшувалося. Коли потім святий Єфрем воювала на одній пустинною горі, сповнений великого розчулення і серцевого зламанням, один з богоносних батьків бачив у сні світлого, сіявшего подібно до Анголам, чоловіка.

Він тримав у руці пописаний звоя і питав: Хто може прийняти і зберегти цей звоя? Голос понад відповів йому: Ніхто інший, крім Єфрема, угодник Отця.

Перед явівшімся чоловіком стояв Єфрем. Він відкрив свої уста, а чоловік вклав йому в рот звій. Преподобний Єфрем з'їв книгу, а потім незабаром після цього почав говорити і писати повчальної мови, наводячи умиление кожного, читав їх і слухайте. Вони могли в кожному порушити страх Господній, і наставити на шлях покаяння, як це зрозуміло з його боговдохновенних книг.

Преподобний отець наш Єфрем, проживши Божому багато років та привів багатьох до спасіння, завчасно провідел свою кончину і написав для своїх учнів повчально заповіт. Проболев небагато, він у глибокій старості відійшов до Господа. Чесне тіло його було похований в його обителі, що знаходилася в пустелі, в межах Едесскіх в Сирії, а святая душа його належить нині престолу Владики, ходатайствуя про нас, щоб ми отримали прощення гріхів наших, за його молитвами, благодаттю і милосердям Господа нашого Ісуса Христа , Якому слава на віки.



Обговорити на форумі
Автор Fed Коментарів 0 Переглядів 650
Спонсорська реклама
Що за день? - Календар свят - Ми знайдемо свято на кожен день

Написати кометар
Ваше Ім'я:


Ваш E-Mail:



Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду


Введіть код: